Over Erinn Leeuw | Wat je wilt weten en misschien wel meer

Over Erinn

Wie ben jij?

Ben jij een professional die werkt in een organisatie en toe is aan de volgende stap in zijn ontwikkeling?

Wil jij:

 • Meer richting, duidelijkheid en rust ervaren, doordat je meer voldoening haalt uit wat je doet?
 • Meer plezier, vertrouwen en succes in je carrière krijgen, doordat je je gewaardeerd voelt?
 • Je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf in een omgeving die jouw kwaliteiten benut?

Maar denk jij:

 • Waar moet ik beginnen? Zal mijn werkgever dit wel accepteren?
 • Best eng, ik geef een hoop zekerheid op als ik van baan of functie ga veranderen.
 • Ik wil inzichten waar ik echt iets mee kan, zodat ik concrete stappen kan zetten.

Join the club!

Ik heb meerdere keren in mijn leven op zo´n kruispunt gestaan. Ik weet als geen ander hoe het voelt als niet op de juiste plek zit. Zelfhulpboeken, persoonlijkheidstesten en allerlei trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkelingen hebben mij veel tijd en geld gekost, maar brachten mij weinig verder. Nu besef ik dat ik geen herkenning voelde, omdat het te weinig concreet was en het persoonlijke totaalplaatje ontbrak.

De Nine Star Ki beroepsopleiding in 2010 bracht daar verandering in en hoe! Kort terug naar je basis. Wie ben je nou echt? Ontdekken dat jouw talenten juist jouw grootste kracht zijn.  Ik gun jou dat ook en wil je helpen om dat te ervaren.

Hoe weet ik waar ik het over heb?

Regelmatig heb ik met mijn ziel onder mijn arm gelopen, voelde ik mij onbegrepen op mijn werk. Ik ben een type met vele interesses, die snel leert en altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Het heeft er in geresulteerd dat ik drie keer bewust een carrière switch heb gemaakt. Van jurist – naar zelfstandig consultant fondsenwerving – tot astroloog. Heb ik er spijt van, absoluut niet!

Mijn collega´s en sommige familieleden snapten dat totaal niet en dat bracht onbegrip, jaloezie, irritaties en conflicten met zich mee. Mijn combinatie van getallen liet mij inzien, dat dit gewoon is wie ik ben, dat het ok is dat ik kritisch denk en recht door zee ben. Ik zat gewoon niet op mijn plek. Het gaf rust en ik kon doelgericht op zoek naar organisaties in wiens cultuur dat wel past .

De beroepsopleiding in Nederland aan de Qin Bai was slechts het begin en beroepsopleidingen aan o.a. het Kushi Institute in de UK volgden. In de loop van de jaren ben ik een karakteranalyse gaan ontwikkelen waarin de Nine Star Ki en kernkwadranten van Offman met elkaar zijn verweven. Zakelijk en concreet, maar ook een totaalplaatje gevend, waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt. Waarin ruimte is voor nuancering en persoonlijke aandacht, want onpersoonlijke massaproductie is niet waar ik voor sta. In 2016 was ik er klaar voor om mijn kennis met jou te gaan delen en heb ik mijn tweede bedrijf Erinn – Karakterprofielen opgericht.

Wat is mijn drive?

Ik heb het geluk gehad in de keuken van vele organisaties te mogen kijken. Het gaat mij aan het hart dat veel professionals in organisaties niet groeien en bloeien. Vaak omdat ze niet op waarde worden geschat of tegen een verkeerde meetlat worden gelegd.

 “Verander niet de bloem, maar verander de omgeving van de bloem” is mijn motto. Ik wil mij ervoor sterk maken dat er meer vanuit hoofd-hartverbinding wordt gewerkt en geleefd. Dat jij als professional floreert en wordt gewaardeerd om wie je bent.

Als ik de wereld zo een stukje mooier kan maken heb ik mijn doel bereikt. 

astrologie profielfoto Erinn Leeuw

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik wil jou ook laten ervaren dat het mogelijk is om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Dat Nine Star Ki astrologie niet zweverig is, maar juist hele mooie inzichten geeft, doordat er niet wordt geoordeeld. De ene getallencombinatie is niet beter dan de andere. Het zijn juist die nuances en diversiteit die onze wereld zo mooi maken. En het belangrijkste, je kunt er direct mee aan de slag!

Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Mocht je willen ervaren wat de Nine Star Ki voor jou kan betekenen, vraag dan jouw gratis mini horoscoop aan of zoek verdieping in mijn blogs.

En voor wie het nog niet genoeg is, onderstaand 8 weetjes die nog niet iedereen van mij weet.

 

 • ik heb mijn helikopterbrevet
 • ik heb een tattoo
 • ik hou van hardrock
 • de naam Erinn betekent "vrede"
 • mijn hart gaat sneller kloppen van mooie, verre reizen maken
 • ik ben Margriets Betere Wereld Vrouw geweest
 • ik heb in 2012 een boek geschreven en de tweede is in de maak
 • ik ben en blijf een echte offline ondernemer, online neem ik voor lief

Lees hier de rubriek over Erinn in fiscalert.nl

Erinn vertelt hoe zij van haar onderneming een succes heeft gemaakt.


Wat is jouw volgende stap?

Schrijf je in en ontvang ongeveer  1 x per 6 weken een Wist-je-datje met daarin antwoorden op lezersvragen, de astrologie podcast en blogs.

Erinn.nu draait op SYS PlatformSYS Platform