Over Erinn Leeuw | Wat je wilt weten en misschien wel meer

Over Erinn

“Je kunt je ergeren aan van alles en nog wat, maar je bent het niet verplicht!”

Pas sprak ik een vriendin “Erinn, ik loop mij aan van alles en nog wat te ergeren. Kijk naar de politiek, een heftige natuurramp en ik word niet blij van mijn collega´s.” “Je kunt je er wel druk over maken, maar wat bereik je er mee?” zei ik tegen haar. Het valt buiten je circle of influence.

Waar je woont en werkt, de plekken waar jij naartoe reist op vakantie, jouw eigen gedrag, enthousiasme, de vaardigheden die jij jezelf eigen maakt, daar kan je invloed op uitoefenen.

Het besef

Op de economie, natuurrampen, grote issues als de opwarming van de aarde, vertragingen in het vervoer, de politiek heb je geen invloed. Je kunt betrokken zijn en een mening hebben, maar als eenpitter kan je daar weinig aan veranderen.

Dat besef een aantal jaren terug heeft bij mij voor heel veel rust gezorgd. Door je te concentreren op de zaken waar je wel invloed op hebt, kun je veel beter focussen en ben je ook veel meer geïnspireerd.

Daarom stop ik ook zoveel energie in de karakterprofielen, dan hebben we het immers over jouw persoonlijkheid en jouw gedrag en hoe jij jouw gedrag kunt aanpassen en meer rust en geluk ervaart.
Hoe mooi is dat!

En voor wie dit nog niet genoeg is, onderstaand 8 weetjes over mij, die niet iedereen weet:

  • ik heb mijn helikopterbrevet
  • ik heb een tattoo
  • ik hou van hardrock
  • De naam Erinn betekent "vrede"
  • ik ben van origine jurist
  • ik ben Margriets Betere Wereld Vrouw geweest
  • ik heb in 2012 een boek geschreven en de tweede is in de maak
  • ik ben en blijf een echte offline ondernemer, online neem ik voor lief
profielfoto Erinn 5

Lees hier de rubriek over Erinn in fiscalert.nl

Erinn vertelt hoe zij van haar onderneming een succes heeft gemaakt.
Erinn.nu draait op SYS PlatformSYS Platform