Gratis Checklist

Haal het best uit jezelf!

Vraag de gratis checklist aan om te ervaren:

  • Wat voor actie je kunt ondernemen om vanuit jouw unieke zijn te leven.
  • Waarom een karakterprofiel de basis is voor zelfacceptatie.
  • Hoe je je geboortegetal uitrekent, dat iets zegt over jouw algemene karakter.
  • Kennis te maken met de Nine Star Ki astrologie.
  • Hoe ik jouw karakter in 5 woorden omschrijf.

Resultaat: Wees de baas over je eigen leven, geef er op een manier richting aan die bij jou past.

Mijn werkgebied beperkt zich tot de navolgende provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Aanmeldingen met fake e-mailadressen, onbeschofte reacties in mijn mailbox en personen die alleen maar iets willen hebben, omdat het gratis is. De afgelopen maanden heb ik dit te vaak mogen ervaren. Ik stel gratis waardevolle informatie beschikbaar, waar ik veel tijd, liefde en energie in steek en dan pas ik voor dit soort reacties. De checklist is daarom niet meer automatisch te downloaden. Ben je echt geïnteresseerd, vraag dan hieronder de checklist aan. Je ontvangt hem dan van mij per e-mail

Vraag de gratis checklist aan!

checklist aanvraag astrologie